Winkelen & groen vervoer

Landwinkel De Weistaar
 • Rijk van den Brink Tweewieler SpecialistAl sinds 2003 is tweewielerspecialist Rijk van den Brink gevestigd in Overberg. Als u met de auto of trein naar het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug bent gekomen, kunt u op vertoon van uw Nationaal Park Pas – Utrechtse Heuvelrug met 10% voordeel een fiets huren om het prachtige park te gaan verkennen. Als u van te voren even belt, wordt de fiets voor u gereserveerd!

  Eindseweg 11, 3959 AT Overberg
  0343 – 48 13 33
  www.rijkvandenbrink.nl

 • Al jarenlang zij wij het centrale adres voor fietsverhuur in de regio. U kunt bij ons terecht voor gewone fietsen en e-bikes. Alle fietsen zijn goed onderhouden en zeer comfortabel. U vindt ons vlakbij het centrum van Doorn.

  Amersfoortseweg 57, 3941 EK Doorn
  0343 412 792
  www.vandenbergdoorn.biketotaal.nl

 • Fietsen op een ligfiets is een leuke uitdaging! Treeker Treks verhuurt ligfietsen  voor een actieve (mid)dag in de mooie omgeving van de Utrechtse Heuvelrug en Gelderse Vallei. Een paar uurtjes samen fietsen of met een hele groep, of een dag op pad gecombineerd met leuke activiteiten. 

   

  Treeker Treks
  06 – 38 93 93 45
  www.treekertreks.nl

 • Landwinkel De WeistaarIn onze Landwinkel bieden wij u een breed assortiment aan streekproducten, zoals diverse soorten boerenkaas, ambachtelijke boeren zuivelproducten, Hollandse ontbijtproducten. Maar ook cadeauartikelen en souvenirs. Wij geven u 10% korting op vertoon van de pas in de Landwinkel. Bezoek ook ons Kaas- en Botermuseum.

  Rottegatsteeg 6, 3953 MN Maarsbergen
  033 – 28 61 943
  www.weistaar.nl

En verder bent u welkom bij....

Klik op een oranje button voor meer informatie over de andere ondernemers die je welkom heten met je Heuvelrugpas.

Eten & drinkenOvernachtenCultuur & natuur