Overnachten

Overnachten Klein Groenbergen
 • Bed & Breakfast Het Gasthuys in Amerongen

  Het Gasthuys is gevestigd in een beeldbepalend Rijksmonument in het fraaie oude gedeelte van Amerongen. In 1850 werd het pand gebouwd als een “twee-onder-een-kap”-woning. Het is precies daar gelegen waar het dorp naadloos overgaat in de uiterwaarden. Ean enthousiaste gastvrouw heet u hier van harte welkom!

  Gasthuisstraat 1, 3958 BL Amerongen
  06 – 46 752 009
  www.het-gasthuys.nl

 • 18.-Overnachten-Landgoed-Zuylestein

  Landgoed Zuylestein is gelegen tussen Leersum en Amerongen. Het stamt uit de 14e eeuw en was eigendom van Stadhouder Frederik Hendrik van Oranje Nassau. Het historisch park van het landgoed is uniek door de geheel intact gebleven Renaissance stijl. Zuylestein heeft de oude moestuin hersteld en levert aan lokale restaurants.

  Rijksstraatweg 5 t/m 9, 3956 CH Leersum
  0343 – 45 48 85
  www.landgoed-zuylestein.nl

 • Bed & Breakfast Klein Groenbergen in Leersum

  Het bakhuis, gebouwd in 1894, is verbouwd tot twee comfortabele en stijlvol ingerichte tweepersoons gastenkamers. ’s Ochtends krijgt u een heerlijk ontbijt met lokale producten en verse scharreleitjes. Klein Groenbergen is het juiste adres voor een overnachting, een weekend of een langer verblijf. 

  Nieuwe Steeg 18, 3956 RD Leersum
  0343 – 41 01 56 / 06 – 83 246 534
  www.kleingroenbergen.nl

 • Bed & Breakfast Veld en Bosch in Leusden

  Midden in de natuur, in een oase van rust en stilte, maar toch vlakbij Amersfoort, bevindt zich Bed & Breakfast Veld & Bosch, met een prachtig zwembad. Voor paardenliefhebbers is er een luxe paardenstalling, een 20×60 Agterberg buitenbak, paddock en weitjes. Veld & Bosch grenst aan Landgoed Den Treek. U kunt direct uitrijden op 80 km ruiterroutes.

  Waterlooweg 14, 3832 RX Leusden
  06 – 18 172 219
  www.veldenbosch.nl

 • U bent van harte welkom in deze energieneutrale B&B met grote tuin aan de rand van Landgoed Prattenburg. Via een eigen entree komt u op de 1ste verdieping waar de kamers zijn met een gezellige gastenkamer waar u zelf koffie of thee kunt zetten en u ontbijt ontvangt. Ook staat de tuin en het tuinhuisje (met houtkacheltje) tot uw beschikking.

  Dijkstraat 57, 3904 DA Veenendaal
  0318 – 51 82 90
  www.shalombedandbreakfast.nl

 • Hotel Landgoed Zonheuvel in Doorn

  Duurzame gastvrijheid op de Utrechtse Heuvelrug! Landgoed Zonheuvel is schitterend gelegen in de Kaapse Bossen van Doorn.  Een bezoek is meer dan het boeken van een kamer. De beleving die u meemaakt als u het Landgoed oprijdt, langs het Koetshuis en op de achtergrond het Kasteel Maarten Maartenshuis, zorgt ervoor dat uw verblijf goed begint!

  Amersfoortseweg 98, 3941 EP Doorn
  0343 – 47 35 00
  www.landgoedzonheuvel.nl

 • Allurepark Laag Kanje in Maarn

  Deze sfeervolle 4 sterren familiecamping heet u van harte welkom voor het huren van een luxe Heuvelrug Lodge  Omdat het aan de oostkant van het Nationaal Park ligt, biedt Laag Kanje een goede uitvalsbasis voor prachtige, afwisselende wandel- en fietstochten door de bossen van het Nationaal Park en het boerenland van de Gelderse Vallei. Op loopafstand kunt u heerlijk genieten van strand en meer. 

  Laan van Laagkanje 1, 3951 KD Maarn
  0343 – 44 13 48
  www.laagkanje.nl

 • Bungalowpark De Maarnse Berg in Maarn

  Camping- en Bungalowpark De Maarnse Berg is prachtig gelegen in de bossen van het Nationaal Park, in het meest rustige deel. Er zijn ruime plaatsen en mooi kavels! Alle bungalows zijn vrijstaand en vanuit uw terrasstoel heeft u prachtig zicht op vele soorten vogels, konijnen, eekhoorns en af en toe zelfs reeën of een vos. Ontdek de omgeving met de vele fiets- en wandelmogelijkheden! Wij geven u graag 10% voordeel op alle toeristische boekingen.

  Maarnse Bergweg 1, 3956 CH Maarn
  0343 – 441284
  www.maarnseberg.nl

 • Allurepark de Thijmse Berg in Rhenen

  Dit park is mede door de hoogte verschillen uniek in Nederland. De omgeving biedt een ideale combinatie van steden, natuur, activiteiten en ontspanning. Voor een heerlijke vakantie bieden we u onze prachtige cottages, gelegen langs de bosrand.                                                     

  Nieuwe Veenendaalseweg 229, 3911 MJ Rhenen
  0317 – 61 23 84
  www.thijmseberg.nl

Wilt u iets eten of ondernemen op de Heuvelrug?

Klik dan op een oranje button voor meer informatie over de andere ondernemers die je welkom heten met je Heuvelrugpas.

Eten & drinkenCultuur & natuurWinkelen & groen vervoer